Jobb & karriär

Vi söker alltid medarbetare till vår expansiva verksamhet.

Är du vår nästa talang?

Vi är ett företag med gedigen erfarenhet. Marknaden ger oss ständigt bekräftelse på att vår kunskap och att våra tjänster är attraktiva.

Kompetens och engagemang hos våra medarbetare är två av de absolut viktigaste faktorerna för våra framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag.

Då vår bransch har stora investeringsbehov så behöver vi växa med den. Som medarbetare har du stora möjligheter att vara med och påverka både företagets och våra kunders verksamheter. För det krävs ett driv och stort engagemang. På köpet kommer utmaningar och personlig utveckling. Att vi dessutom arbetar inom områden som påverkar och värnar om vår miljö gör inte arbetsuppgifterna mindre intressanta.

Vi jobbar med varierande uppdrag mot både små och stora kunder över hela landet. Det kan till exempel handla om långa projekt i form av anläggningsleveranser, enstaka timmar i korta uppdrag eller löpande ingenjörsarbete.

Just nu söker vi erfarna VA-ingenjörer!

Kravprofil

  • Gedigen branscherfarenhet av arbete som VA-ingenjör.
  • Du arbetar obehindrat i Office-paketet (Word, Excel, Outlook).
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
  • B-körkort.

Arbetsuppgifter

I rollen som VA-ingenjör arbetar du med en mängd spännande uppdrag som omfattar frågor kring utveckling av framtidens lösningar. Du kommer aktivit initiera och arbeta i projekt för kunds räkning. Dina ansvarsområden är breda men innebär bland annat framtagande av övergripande processlösningar, dimensioneringar och detaljprojekteringar.

Du deltar som sakkunnig för vatten, avlopp och dagvatten i projekt, från tidigt detaljplaneskede till slutbesiktigad anläggning. Du ansvarar för att VA-anläggningarna designas med rätt kvalité till rätt kostnad.

Personliga egenskaper

I rollen som VA-ingenjör bör du vara strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du har ett tydligt resultatfokus och du är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Som VA-ingenjör trivs du i en snabbrörlig miljö där prioriteringar kan skifta snabbt. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och du blir stimulerad av att driva dina ansvarsområden framåt.

Placering

Örebro och/eller distans.

Ansök

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@elvaab.se

Spontanansökan

Fyll gärna i vårt formulär där du, så bra som möjligt, beskriver dig själv och vad just du brinner för – vi lovar att höra av oss!

Scroll to Top