Är du vår nästa talang?

Vi är ett företag med gedigen erfarenhet. Marknaden ger oss ständigt bekräftelse på att vår specialistkunskap och våra tjänster inom vatten- och avloppsrening är attraktiva.

Kompetens och engagemang hos våra medarbetare är två av de absolut viktigaste faktorerna för våra framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag.

Eftersom vatten- och avloppsbranschen har stora investeringsbehov så behöver vi växa med den. Som medarbetare har du stora möjligheter att vara med och påverka både företagets och våra kunders verksamheter. För det krävs driv och engagemang. På köpet kommer du att växa som person genom de utmaningar du kommer ställas inför. Att vi dessutom arbetar inom samhällskritiskt viktiga områden som både påverkar och värnar om vår miljö gör inte arbetsuppgifterna mindre intressanta.

Vi jobbar med varierande uppdrag mot både små och stora kunder över hela landet. Till exempel långa projekt med kompletta  vattenverk, avloppsreningsverk och anläggningsleveranser. Men också mer avgränsade uppdrag i form av utredning, förstudie eller periodisk besiktning.  

Just nu söker vi erfarna VA-ingenjörer!

Kravprofil

  • Gedigen branscherfarenhet av arbete som VA-ingenjör.
  • Du arbetar obehindrat i Office-paketet (Word, Excel, Outlook).
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
  • B-körkort.

Arbetsuppgifter

I rollen som VA-ingenjör arbetar du med en mängd spännande uppdrag som omfattar frågor kring utveckling av framtidens lösningar. Du kommer aktivit initiera och arbeta i projekt för kunds räkning. Dina ansvarsområden är breda men innebär bland annat framtagande av övergripande processlösningar, dimensioneringar och detaljprojekteringar.

Du deltar som sakkunnig för vatten, avlopp och dagvatten i projekt, från tidigt detaljplaneskede till slutbesiktigad anläggning. Du ansvarar för att VA-anläggningarna designas med rätt kvalité till rätt kostnad.

Personliga egenskaper

I rollen som VA-ingenjör bör du vara strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du har ett tydligt resultatfokus och du är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Som VA-ingenjör trivs du i en snabbrörlig miljö där prioriteringar kan skifta snabbt. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och du blir stimulerad av att driva dina ansvarsområden framåt.

Placering

Örebro och/eller distans.

Ansök

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@elvaab.se

Spontanansökan

Fyll gärna i vårt formulär.  Berätta gärna om dig, din kompetens och vad just du brinner för.

Vi lovar att höra av oss!

Rulla till toppen